Uw internationaal koerier

Heeft u een product dat snel vervoerd moet worden van A naar B? En wilt u de garantie dat uw product ongeschonden aankomt op het afleveradres, binnen de afgesproken tijd? Voor sneltransport bent u in Ede en omstreken bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u deze zorg graag uit handen; wij zijn iedere seconde van iedere dag beschikbaar voor sneltransport zowel nationaal als internationaal.

Sneltransport door een internationaal koerier

In Ede kunt u ons altijd bereiken voor sneltransport. U hoeft maar te bellen en wij gaan naar u op weg. Voor iedere zending, dus ook internationaal, beschikken wij over het juiste vervoermiddel en hebben wij een chauffeur beschikbaar. Wij zijn flexibel en zullen het transport geheel afstemmen op uw wensen.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is als volgt: Nadat u uw spoedrit aan ons doorgeeft, halen wij het pakket op de afgesproken tijd bij u op. Vervolgens kunnen wij rechtstreeks doorrijden naar de bestemming, of, wanneer u dat liever heeft, het product bezorgen op een ander door u gekozen tijdstip. Wij kunnen u een optimale afleversnelheid garanderen, omdat onze chauffeur geen onnodige tussenstops maakt en uw pakket direct vervoert van het ophaaladres naar de plaats van bestemming. Maakt u gebruik van sneltransport om uzelf er van te verzekeren dat uw pakket op tijd op het afleveradres zal aankomen.

In Ede en omgeving staan wij altijd voor u klaar. Nationaal en internationaal, wij regelen het voor u. Al onze voertuigen beschikken over een boardcomputer, zodat u door heel Europa kunt zien waar uw pakketje zich precies bevindt. Heeft u nog andere wensen? Wilt u bijvoorbeeld het verpakkingsmateriaal retour ontvangen? Of heeft u voor het transport van uw product een wagen met laadklep nodig, of een pomp- of steekkar? Wij regelen het voor u. Wanneer u onze internationaal koerier in Ede of omgeving inschakelt, nemen wij u de gehele zorg omtrent de verzending en het transport van uw product uit handen. Wilt u meer weten of een afspraak met ons maken voor transport vanuit Ede? Neemt u dan contact met ons op.