Vervoer en transport experts

Bedrijven en ondernemingen kunnen in Ede en omgeving een beroep doen op ons koeriersbedrijf: uw expert op het gebied van transport. Voor bedrijven verzorgen wij vervoer op maat. Wij begrijpen dat logistiek een uitermate belangrijk onderdeel van uw bedrijfsactiviteiten is; indien dit niet op orde is kan dat hele vervelende gevolgen hebben. Om deze reden maken bedrijven veelvuldig gebruik van koeriersdiensten, in Ede en omgeving kunt u hiervoor bij ons terecht. Onze koeriersdienst kan u door middel van projectvervoer de gehele logistieke bedrijfsvoering uit handen nemen. Wij gaan een structurele samenwerking met u aan, zodat u zich als ondernemer kunt concentreren op uw vakgebied, terwijl de logistiek, en ook het daarbij behorende risico, in onze kundige handen is.

Koerier vervoer op maat

Wilt u de gehele logistiek van uw bedrijf in Ede uit handen geven aan een professional? Of heeft u problemen met de capaciteit? Wij zijn in Ede en omgeving de juiste partner voor het vervoer van uw pakketten. U kunt aan logistieke problemen veel tijd, en dus geld kwijtraken. Uw koerier uit Ede kan u helpen door oplossingen voor uw logistieke problemen te zoeken; projectvervoer. Uw vervoer geregeld zoals u dat wilt, en u heeft er geen omkijken meer naar.

Soorten vervoer

Ons transportbedrijf vervoert alle mogelijke producten binnen en buiten Nederland. Onze auto’s zijn voorzien van Track & Trace apparatuur. Wij kunnen u dus altijd laten weten waar uw zending zich bevindt en wanneer de wagen bij u of bij uw klant voor de deur zal staan. Voor onze klanten voeren wij onder andere het volgende vervoer uit:

  • Computeronderdelen
  • Gereedschap
  • Een postroute